Your Qna     New Questions     About Qna
EQNA is a growing interactive people-knowledge network with more than 120,000 questions and 450,000 answers from over 55,000 members worldwide. With all friendly functions, EQNA will be a fun place to join, share and discover knowledge, an open net space allowing you to connect with other people having specialized knowledge or ones with same interests to yours. EQNA login features secured logins using Twitter and Facebook enable you to place questions without sharing your personal information to us. Lets get out and join our community today!
Ask a Question


I have a Razr V3c. When I got it, I was able to set my default ring style doing the following:1. Press Menu2. Go to Extras or press 9 (shortcut key for Extras)3. Go to Settings or press 3 (shortcut key for Settings)4. Go to Ring Style5. Go to Loud Detail6. Scroll to the default ring style and set it from thereNow, the option in my Loud Details for the default ring style is no longer there. It vanished! Poof! How can I get it back when it was originally there?
I have tried several DVD's, some work fine, other do not. Is there an audio codec I should download or some hidden setting I don't know about?
When I first got my phone, I was able to go into the Initial Setup, but now whenever I try to get into the Initial Setup, it won't do anything except beep every time I press the Select button. Help?
I have a Razr V3c. I went to access the Initial Setup option in my settings, and it just beeped at me. I tried shutting off/restarting the phone and also removing/reinserting the battery.
I just bought Flight Simulator X and I am having a bit of a hard time trying to balance Performance and quality. Here are my specs:Windows XP Pro. (SP2)Intel Celeron D 3.22GHz512MB of memoryNvidia GeForce 6200OC (PCI)The game seems to lag a bit on the higher setting, but I'd like it to preform well and look good. What are some suggested settings I could try? Thanks.
I've tried to allow them through, tools, internet accesss, settings, but no matter what I set it to, it never changes. My browser goes to live log in and then redirects to run once, that page gets errors so I can't make changes there either. Any help on this would be great.
I have a Razr V3c. Every time I shut it off, it resets my settings-ALL of them. I'm surprised it hasn't forgotten about my account again.
Abdul Azeez
Every time I reboot, my mouse resets to the slow, default settings. I want it to boot up with it set to 'fast' and 'enhance pointer precission' checked.